Am folosit:
600g carne tocata
200g orez
50ml ulei
2 cepe
100g bulion
sare
piper
1 lingura faina alba
marar uscat
putin cimbru
foi de dafin pe care le-am pus printre sarmale
frunze de vie
Am tocat ceapa si am calit-o putin in ulei, am adaugat orezul spalat si scurs de apa si le-am prajit impreuna cateva minute.
Apoi am adaugat carnea tocata, condimentele, faina pt ca sa lege putin compozitia si bulionul de rosii.
Am amestecat bine
Am format sarmalutele, le-am pus intr-o oala, am adaugat apa cat sa le acopere si le-am fiert o ora si jumatate la foc mic. Noi le-am servit cu smantana!
delicioase!si cu cimbru...mmm,deja salivez!
RăspundețiȘtergeream o tona de apa in gura.. delicios...
RăspundețiȘtergerebuna drga mea , sarmalutele tale arat ff delicioase mai ales cu vita de vie ......:)
RăspundețiȘtergereChiar vroiam sa le fac si eu la sfirsit de saptamina, reteta ta difera la condimente cu a mea. Mersi de idee , se pune in aplicatie ! O zi buna Cami
RăspundețiȘtergereMultumesc pt aprecieri, chiar au iesit foarte bune, merita incercate!
RăspundețiȘtergereCami eu am pus ce condimente am avut prin casa, de obicei pun cam ce-mi place, nu neaparat dupa reteta!
RăspundețiȘtergere