2 lingurite gelatina (eu folosesc Colonial la 500g)
30ml apa
3 linguri miere
250g zahar praf (Margaritar)
100g lapte praf ( Darling integral)
50g amidon (Dr Oetker)
Am hidratat gelatina in apa, am adaugat mierea si am incalzit putin compozitia pana s-a topit gelatina.
Separat am cernut zaharul, impreuna cu laptele praf si amidonul, apoi am adaugat siropul de gelatina cu miere.
Am framantat pana a ajuns la consistenta unei plasteline.
Rezulta o pasta usor de modelat si foarte elastica.
Buna idee!!Dar aici eu nu gasesc zahar praf,o macin eu acasa si nu iese fina,fina!!!Oare merge???
RăspundețiȘtergereIncerca o reteta de pasta, ar trebui sa mearga, am auzit multe fete care fac asa. Poti incerca si vezi ce iasa ;)
RăspundețiȘtergereeu o am asa:1lg.de zahar pudra ,1lg.de lapte praf si iar 1lg.de zahar cu 1lg.de lapte praf,in functie de cat aluat vrem sa iasa,apoi se pune cateva picaturi de apa,sau colorant lichid, nu multe ca se prea inmoaie si se framanta bine sa iasa ca o plastelina
RăspundețiȘtergerepasta se foloseste imediat sau o lasam pana a doua zi....
RăspundețiȘtergere