Ingrediente:
600g zahar pudra(margaritar)
2 linguri amidon
2 lingurite gelatina(10g) hidratata in 5 linguri apa
3 linguri miere sau energizant
Intr-o craticioara hidratez gelatina cu apa, apoi adaug mierea si le topesc impreuna pe foc mic, pana se dizolva gelatina. Cern zaharul pudra, adaug amidonul si apoi siropul caldut. Framant bine, presar putin amidon pe masa de lucru apoi intind pasta.
Dupa nevoi colorez pasta cu colorant alimentar.
tu o faci fara unt sau ulei si iese? eu stiam doar varianta cu unt, dar am incercat si cu ulei si mi-a iesit ok, dar fara nu am facut niciodata. Cum e?
RăspundețiȘtergereDa fara unt si fara ulei. Am vazut si eu mai multe variante si m-am oprit la asta, mie mi se pare foarte ok, e maleabila si elastica, se poate lucra destul de bine.
RăspundețiȘtergeremerci, o sa o incerc curind. Amidonul cind il pui in compzitie? Nu ai specificat.
RăspundețiȘtergereDa in compozitie, o sa modific si in reteta. Tot cu amidon intind pasta, presar putin pe masa.
RăspundețiȘtergerebanuiam, dar vroiam sa fiu sigura. O sa incerc si varianta ta. http://cccrisscakesandcupcakes.blogspot.com/
RăspundețiȘtergere