vineri, 3 septembrie 2010
Pandispan cu prune
Ingrediente:
3 oua
6 linguri zahar
6 linguri apa pt albusuri
6 linguri apa pt galbenusuri
6 linguri ulei
6 linguri cu varf faina
praf de copt
prune, zahar pudra si scortisoara macinata
Pt blat:
Am separat ouale. Am adaugat peste albusuri cele 6 linguri de apa si am batut spuma. Am adaugat zaharul si am batut cu mixerul pana acesta s-a topit.
Separat am frecat galbenusurile cu ulei, am adaugat apa si faina cernuta impreuna cu praful de copt. Apoi am adaugat albusurile batute si am amestecat usor.
Intr-o tava cu hartie de copt am turnat blatul, apoi am pus jumatati de prune. Am copt 30 minute, am lasat la racit si am pudrat cu zahar pudra si scortisoara.
arata foarte bine si cred ca e bun,mai putin praf copt-eu nu ma impac cu el
RăspundețiȘtergereLivia!!! che bella torta!!!
RăspundețiȘtergere