Ingrediente:
2 foi mari de napolitane
Pt crema 1
250ml lapte
200g zahar
300g biscuiti
1 lingura cacao
esenta de migdale
Pt crema 2
2 oua
200g zahar
200g unt sau margarina
vanilie
Pt crema 1 am pus pe foc laptele, impreuna cu zaharul cand a dat in clocot am adaugat biscuitii macinati si am amestecat bine. Am lasat putin compozitia la racorit apoi am adaugat cacao si esenta de migdale (in reteta originala in lista de ingrediente era si un ou crud, pe care eu nu l-am pus niciodata cand am facut acesta prajitura, garantez reusita si fara acel ou)
Am intins compozitia calda pe cele 2 foi de napolitane (eu le asez pe un prosop umed, astfel se inmoaie si se ruleaza mai usor)
Pt crema2 am batut ouale cu zahar si le-am pus pe foc pana s-au ingrosat. In crema fierbinte am pus margarina si am amestecat bine, apoi am lasat la racit.
Am pus crema peste biscuiti si am rulat foaia.
Micul pofticios: "gata poza, vreau putula..."
Ce bine arata rulada,cred ca este si ft. buna.Am sa o incerc si eu mai ales ca vad ca le place copiilor.
RăspundețiȘtergereWow buna treaba,multumim :)
RăspundețiȘtergereKisses:* & Hugs>:d<
Asta-i sigur de facut,caci ma bucur ca ai postat-o eu aveam o reteta cu lapte praf si cum aici nu gasesc...imi scade-au foile de napolitane!!!
RăspundețiȘtergereMa bucur de reteta si te pup!!!