Am folosit:
Pt aluat:
20g drojdie proaspata
1 lingura zahar
400ml lapte
600g faina
2 galbenuse
sare
Pt umplutura:
sunca
salam uscat sau carnati
cascaval afumat, razuit
sos de rosii picant sau ketchup
1 ardei iute
1 ardei gras
1 rosie
ulei de masline
Am amestecat drojdia cu zaharul, 2 linguri faina si putin lapte cald si am lasat la dospit. Am adaugat celelalte ingrediente si am framantat un aluat moale pe care l-am lasat 30 min sa se odihneasca.
Am impartit aluatul in 8 bucati si am intins cate o foaie de aluat. Am uns foaia cu sosul picant de rosii. Separat am tocat marunt ardeii si rosia, am adaugat sunca si salamul taiat cubulete, desupra amestecul de ardei si rosie, apoi am ras cascaval. Am stropit barcutele cu ulei de masline si le-am pus in tava pe hartie de copt.
Le-am copt 25 min pana s-au rumenit...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu