E o reteta simpla, dar noua ne place foarte mult, din pacate o fac destul de rar.
Ingrediente:
600g faina
300ml apa calduta
20g drojdie
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
Am facut un aluat pe care l-am lasat la crescut 2 ore.
Pe suprafata unsa cu ulei am intins cu mana foi, pe care am pus branza de burduf
Am pliat si am inchis bine capetele, apoi am subtiat langosul cat am putut si l-am pus in ulei incins. Se fac repede si sunt foarte buni!
In loc de langosi am citit gogosi :D Ora tarzie m-a facut sa vad astfel :P Care este diferenta sau asa se numesc in zona voastra gogosile? :P
RăspundețiȘtergerete pup, chiar mi-ai facut pofta de o "landoasa cu branzica" :))
Sunt tare buni langosii, cel putin aici langosii sunt sarati si prajiti cu sau fara branza, iar gogosii sunt rotunzi,dulci, prajiti si cu zahar pudra desupra. O sa fac si gogosi curand, ca tot mi-ai amintit de ei :D
RăspundețiȘtergereMMmmmmm nu am mai mancat de 1000000 de ani niste langosi cu branza. Tentant.
RăspundețiȘtergere