joi, 22 octombrie 2009
Tarta taraneasca
Azi am facut o tarta mai speciala, adica cu ce-am gasit prin frigider :D, asa ca am numit-o taraneasca.
Am gasit si la Betty o tarta taraneasca , dar e diferenta mare intre ele si la ingredinte si la aluat.
Eu am folosit:
Pt aluat:
400g faina
15g drojdie
200ml apa
2 linguri ulei
1 lingurita sare
Pt umplutura:
2 fire carnati cabanos
o ceapa
200g sunca
putin ulei pt prajit
2 oua
200ml iaurt de casa
150g branza telemea
Am framantat un aluat simplu.
Am calit ceapa si cabanosul in putin ulei, cateva minute
Am intins o foaie de aluat si am pus ceapa calita si carnatii, apoi sunca taiata marunt
Am batut ouale, am adaugat iaurtul si branza
Si am pus amestecul peste tarta
Am copt cam 40 minute pana s-a rumenit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu