Am folosit aluatul de la merdenele de
aiciIngrediente:aluat pt foietaj
dovleac ras
150g zahar
1 lingurita scortisoara
Am impaturit aluatul si l-am lasat la rece.
Intre timp m-am luptat cu dovleacul sa-l curat si sa-l rad, am chemat si ajutoare :D
Am intins 2 foi, am presarat dovleac ras, zahar si scortisoara pe fiecare foaie.
Am rulat, am presarat zahar peste fiecare rulada si am dat la cuptor.
Le-am copt 35 minute, pana s-au rumenit putin.
Mmmmmm. Ce bine arata !
RăspundețiȘtergereMultumesc, dar ce bun a fost :)
RăspundețiȘtergereZiua buna!
RăspundețiȘtergereAm dovleacul, de fapt am doi dovlexi :D si nici acum n-am reusit sa fac placinta de dovleac :P Tu insa te tii tare pe pozitii si imi faci in ciuda! :)
PS:
Te asteapta o leapsa foto la mine... te pup!
mmm, delicios! notez si eu reteta, mai ales aluatul pare tare bun....
RăspundețiȘtergere