joi, 10 martie 2011
Blat de tort la MW
Am facut o incercare de blat in cuptorul cu microunde, sunt foarte multumita de rezultat, se face foarte rapid, creste foarte bine si nu se lasa dupa ce-am scos blatul din cuptor. Are o textura putin umeda, dar nu se sfarama, din cantitatile date am scos 3 foi. Este ideal mai ales pt torturile rapide.
Ingrediente:
3 oua
150 g zahar
50ml ulei
100ml apa
aproximativ 180g faina (pt un aluat care curge usor)
1/2 praf de copt
1 lingura cacao(se poate inlocui cu o lingura faina)
Am batut ouale intregi cu zaharul, am adaugat uleiul, apoi apa cate putin, iar la sfarsit faina cernuta, amestecata cu praful de copt si cacaoa. Eu l-am copt intr-o forma jena de 20, 6 minute la putere de 800W.
Inainte de copt...
...dupa copt.
Interesanta reteta....de tinut minte oricum...
RăspundețiȘtergereAm retinut reteta si sigur o voi proba,foarte rapida!Ti-am trimis 2 mesaje pentru minunatele torturi de primavara dar...vad ca nu a aparut nici unul...Ti le-am admirat pe toate!!!MINUNATE!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult, intradevar e usoara si buna!
RăspundețiȘtergere*Petronela nu stiu ce s-a intamplat cu mesajele, eu n-am sters niciunul! Oricum iti multumesc mult, te pup!
ce apetisant arata...tare buna trebuie sa fie!
RăspundețiȘtergereo zi frumoasa!