Ingrediente:
Pt blat am folosit reteta de
aici
Pt crema
400ml lapte
80g gris (4 linguri)
100g fulgi de cocos
150g zahar
50g unt
vanilie
200ml frisca batuta
Pt sirop
cafea cu lapte si zahar
Pt glazura
200g ciocolara
2 linguri ulei
Am taiat blatul in 2.
Pt crema am fiert laptele cu zahar, gris, cocos, unt, vanilie, pana s-a ingrosat. Am lasat la racit si am adaugat frisca batuta.
Pt glazura am topit ciocolata, am adaugat cele 2 linguri ulei si am amestecat bine. Am turnat glazura peste prajitura, apoi am lasat-o la rece pt cateva ore.
Trebuie s-o incerc si eu! Arata tare bine!
RăspundețiȘtergereArata yammy prajitura.Mi-ai facut pofta.
RăspundețiȘtergereLivia,te astept la mine pe blog sa-ti ridici
RăspundețiȘtergerepremiile primavara 2011 !
Arata bine
RăspundețiȘtergeretrebuie sa i-o fac neaparat fratiorului meu care adora ciocolata Bounty