Pentru o colega care maine implineste o frumoasa varsta!
Tortul contine blat vanilat, crema diplomat cu vanilie si diplomat de ciocolata cu bucatele de ciocolata. Decorat cu frisca si trandafiri din pasta de zahar.
La multi ani Crina sa ai parte de multa sanatate si fericire!
fff frumos si elegant!
RăspundețiȘtergereAi recunoscut modelul? Multumesc Mimi, meritul e si al tau!
RăspundețiȘtergereCe frumos si ce finut!!!Combinatia de culori ii da o rafinatete...
RăspundețiȘtergereTe pup si weekend placut!
Foarte frumos!!!!!
RăspundețiȘtergereFoarte frumos! Elegant, mie imi place foarte mult movul! pupici! Weekend placut!
RăspundețiȘtergereps. apropo ce frisca folosesti la ornat pe mine ma da gata frisca mea?
Foarte frumos! Felicitari!
RăspundețiȘtergerefoarte frumos !!! perfect !
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos! Va pup!
RăspundețiȘtergere*Adela folosesc smantana pt frisca, am incercat mai multe firme, tortul asta e facut cu Vian de la Kaufland.
Finut si foarte frumos!Felicitari!
RăspundețiȘtergerefRUMOS SI ELEGANT!
RăspundețiȘtergereCum ai finisat deasupra asa perfect frisca?
Multumesc!
RăspundețiȘtergere*Diana cu un cutit mai lung, inmuiat in apa.
Livia,spune-mi te rog,cum pui trandafirii pe tortul imbracat in frisca,nu se topesc? pasta se topeste in contact cu frisca,cel putin asa stiam eu,deosebit de rafinat cu mov tortul,pupici si tu imbraci in unt tortul apoi pui pasta sau in frisca,Cakeni,de exemplu il imbraca in frisca si nu inteleg
RăspundețiȘtergereDoinitza la mine nu s-au topit trandafirii, dar erau bine uscati inainte. Ideal ar fi sa-i pui pe tort inaintea servirii sau a predarii in cazul nostru. Daca stau mult timp in contact cu frica se inmoaie putin, dar nu se topesc.
RăspundețiȘtergereTorturile cu pasta le imbrac in unt, n-am incercat cu frisca si nici n-am curaj.