Am folosit:
1 varza mare
1 ciolan afumat
1 ceapa
2 morcovi
1 ardei
ulei
marar tocat
sare, piper
150g smantana
1 lingura faina
Am tocat ceapa, ardeiul, iar morcovii i-am taiat rondele. Le-am pus la distuit in ulei. Intre timp am tocat varza in robot si am adaugat-o peste legume. Am amestecat bine, am adaugat si ciolanul (spalat si curatat) si apa cat sa acopere, sare si piper apoi am lasat la fiert, aproximativ o ora si jumatate pana s-a desprins carnea de pe oase.
Am dezosat ciolanul, iar carnea am pus-o inapoi in oala. Separat am amestecat smantana cu faina si am turnat-o peste varza. Am mai fiert 2-3 minute si am adaugat mararul tocat.
mancarea de acasa e varza cu ciolan,pentru mine. Noi nu punem smantana si faina,dar o sa tin minte. Pup
RăspundețiȘtergere