Pt ca in ultima vreme sunt mereu in criza de timp, am apelat din nou la ajutorul cuptorului cu microunde.
Ingrediente:
1 ou
4 linguri zahar
50ml ulei
100ml lapte cald
150g faina
1/2 lingurita parf de copt
2 linguri gem(eu am pus de pere)
2 linguri cacao
nuci
Sirop de ciocolata:
50g ciocolata
50ml apa
2 linguri zahar
Am batut oul cu zahar, am adaugat uleiul, laptele, faina cernuta amestecata cu praful de copt si cacao, apoi gemul.
Am uns cu ulei 4 boluri rezistente la MW, am adaugat nuci tocate pe fund, apoi am pus cateva linguri din aluat.
Am copt la MW 5 minute, la putere maxima.
Le-am rasturnat pe o farfurie, si le-am inecat cu sirop de ciocolata. Rapide si delicioase!
marți, 23 noiembrie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Apetisanta negresa.... si foarte repede de realizat:)
RăspundețiȘtergere