vineri, 10 august 2012

Dovlecei cu legume, la cuptor


Printre atatea bunatati trebuia sa gatesc ceva si pt mine. Am ales ceva simplu.
Am folosit:
2 dovlecei mici
2 rosii
1 ardei gras
2 catei de usturoi
sare, piper
patrunjel verde
putin ulei de masline

Am curatat dovleceii si i-am taiat in bucati de aproximativ 4 cm, pe care le-am scobit putin.  I-am pus intr-o tava in care am pus o foaie de copt, apoi i-am condimentat, in scobitura am pus felii de usturoi, rosii tocate marunt, ardei tocati, am stropit cu ulei de masline si am presarat patrunjel tocat. Am adunat hartia de copt peste dovlecei si i-am bagat la cuptor pt 40 min. 

Peste dovlecelul fierbinte se rade cascaval...eu am omis etapa asta. Oricum dovleceii imprumuta din aroma celorlalte legume si sunt deliciosi.

Un comentariu: