Printre atatea bunatati trebuia sa gatesc ceva si pt mine. Am ales ceva simplu.
Am folosit:
2 dovlecei mici
2 rosii
1 ardei gras
2 catei de usturoi
sare, piper
patrunjel verde
putin ulei de masline
Am curatat dovleceii si i-am taiat in bucati de aproximativ 4 cm, pe care le-am scobit putin. I-am pus intr-o tava in care am pus o foaie de copt, apoi i-am condimentat, in scobitura am pus felii de usturoi, rosii tocate marunt, ardei tocati, am stropit cu ulei de masline si am presarat patrunjel tocat. Am adunat hartia de copt peste dovlecei si i-am bagat la cuptor pt 40 min.
Peste dovlecelul fierbinte se rade cascaval...eu am omis etapa asta. Oricum dovleceii imprumuta din aroma celorlalte legume si sunt deliciosi.
Imi place mult ce ai gatit tu acum.Pup!
RăspundețiȘtergere