Pentru tarte:
2 oua
100g unt moale
200ml smantana fermentata
1 lingurita bicarbonat stins cu 1 lingurita otet
1 strop sare
100g zahar
450g-500g faina
Pentru Crema:
200ml smantana pentru frisca
200g ciocolata neagra
Am amestecat toate ingredintele si am framantat un aluat moale pe care l-am impartit in bilute de 22g fiecare. Am incalzit bine forma pentru tarte si am pus in fiecare cavitate cate o biluta, am inchis si am tinut forma pe aragaz cate 20 secunde pe fiecare parte, pana se rumenesc usor.
Pentru umplutura am topita ciocolata impreuna cu frisca, am lasat sa se racoreaca, dar fara sa se intareasca si am turnat in fiecare tarta.
Deasupra se pun fructe dupa preferinte.
miercuri, 14 august 2019
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu