duminică, 4 martie 2012

Foi de napolitane cu crema de nuca

Simplu si rapid...
Am folosit:
6 foi de napolitane (mici)
200ml lapte
250g zahar
2 linguri faina(cu varf)
2 linguri cacao
200g margarina
200g nuci prajite si macinate
rom

Pt crema am amestecat laptele cu zahar, faina si margarina. Am pus pe foc mic, amestecand continuu, pana s-a ingrosat putin. Am adaugat nuca macinata si romul.

Am uns foile cu crema calduta.

Am dat la rece pana s-a intarit crema, apoi am taiat.

7 comentarii:

  1. Delicioase......si eu mai fac si sunt f bune....Am tot urmarit blogul tau si mai ales evolutia ta in ornarea torturilor si am inceput si eu sa fac niste torturi .....deocamdata ornate cu niste coloranti lichizi primiti de la cineva din italia pt ca nu imi permit momentan sa'mi iau de la wilton....in aprilie fiica mea va implini un an si pana atunci vreau sa mai exersez sa'i fac un tort de'al tau.....Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm , imi place tare mult! Salvez reteta! Pupic!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur ca da, voi posta si eu pe facebook cazul mamei tale. Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani! O zi insorita plina de dragoste!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place cum arata! Sunt convinsa ca a fost delicioasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine arata! Napolitanele raman preferatele mele intotdeauna! :)

    RăspundețiȘtergere