luni, 28 iulie 2014
Creveti cu orez
Am folosit:
300g creveti
200g orez
1 ceapa
2 catei usturoi
2 ardei galbeni
1 ardei iute
1 foaie dafin
1/2 lingurita oregano
1 lingurita boia dulce
putin ulei
1 cubulet unt
1/2 legatura patrunjel verde
sare, piper
Am pus crevetii in apa rece sa se dezghete, apoi i-am pus pe un servetel la scurs.
Separat am fiert orezul in apa cu sare.
Am pus uleiul si untul la incins, am adaugat ceapa tocata, apoi ardeii tocati, foaia de dafin, boia, oregano am lasat sa se dinstuie putin, apoi am adaugat usturoiul si crevetii. I-am tinut pe foc 4-5 minute, amestecand continuu. La final am adaugat orezul si patrunjelul tocat, am amestecat si am servit.
Multumesc pt inspiratie si ajutor! Prietenii stiu de ce!
Etichete:
Bucatarie internationala
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu