duminică, 2 ianuarie 2011

Tort aperitiv

Ingrediente:
4 lipii reteta aici
2 pulpe de pui fierte
300g ciuperci
1 ceapa
200g branzeturi rase
3-4 linguri maioneza
1 gogosar murat pt ornat
frunze de patrunjel

Ceapa am tocat-o marunt si am calit-o in putin ulei. Am adaugat ciupercile fierte, condimente si le-am lasat 15 min la dinstuit, apoi le-am pasat. Am uns prima lipie cu putina maioneza si am pus ciupercile.

Am pus a doua lipie unsa cu maioneza, peste care am presarat bucatele de carne de pui, fiarta.

Am pus a treia lipie, unsa cu maioneza peste care am presarat cas amestecat cu cascaval. Ultima lipie am ornat-o dupa preferinte.
Sectiune:

2 comentarii:

  1. O reteta interesanta,imi place mult si arata minunat

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noua ne-a placut, voi repeta experimentul! Multumesc Violeta!

    RăspundețiȘtergere