Ideale pt micul dejun alaturi de un pahar cu lapte sau intr-o pauza la servici sau pur si simplu ca gustare.
Am folosit:
400g amestec cereale( fulgi de porumb, musli, fructe uscate)
100ml frisca lichida
100g zahar
2 linguri miere
125g unt
facultativ arome (scortisoara, vanilie)
Intr-o cratita am caramelizat zaharul, am adaugat frisca, mierea si untul taiat bucatele. Am amestecat si am lasat pe foc mic pana s-a topit zaharul (5-7 minute).
Am turnat peste cereale si am amestecat.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt am turnat amestecul si l-am intins uniform cu o lingura.
Am dat la cuptor pt 20 minute. Am scos tava si am taiat batoanele (se vor sfarama putin, dar dupa ce se raceste compozitia se intaresc), apoi le-am lasat la racit in tava.
Dupa ce s-a racit compozitia si s-a intarit, am scos batoanele din tava.
duminică, 6 noiembrie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ESTE EXTRAORDINAR!!! AM GASIT IN SFARSIT ACEASTA RETETA MULT DORITA!!!
RăspundețiȘtergereBune si sanatoase.O zi buna sa ai.
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos!
RăspundețiȘtergere