sâmbătă, 25 februarie 2012

Budinca de macaroane

Mancaciosii mei adora pastele, gatite in orice fel, asa ca trebuie sa ma conformez macar o data pe saptamana...De data asta am pregatit macaroanele dupa o reteta improvizata si chiar au iesit foarte bune.
Am folosit:

400g macaroane
300g branza feta
200g cascaval
Pt sosul alb:
2 linguri ulei
3 linguri faina
300ml lapte
putina sare

Am fiert macaroanele in apa cu putina sare, apoi le-am lasat la scurs.

Pt sos, am amestecat faina cu ulei si lapte, am pus pe foc mic pana s-a ingrosat, amestecand continuu. Am sarat.

Intr-o tava jena unsa cu putin ulei, am pus un rand de macaroane, 1/2 sos alb, branza feta, macaroane, sos alb, cascaval ras. Am dat la cuptor pt 25 min pana s-a rumenit.

3 comentarii: