marți, 7 noiembrie 2017
Paste cu sos de rosii si busuioc
O mancare usoara si foarte gustoasa!
Am folosit:
400g spaghete
1 kg rosii sau o conserva mare de rosii cuburi
5-6 catei de usturoi
2 linguri ulei de masline
1 cubulet unt
busuioc proaspat tocat marunt sau uscat
sare, piper dupa gust
1 lingurita zahar
cascaval ras pt deasupra
De data asta eu am folosit rosii proaspete pe care le-am fiert 1 minut si le-am decojit, apoi le-am taiat si am scos semintele. Le-am pus in robot si le-am pasat. Daca se foloseste conserva se sare acest pas, iar timpul de fierbere se reduce.
Separat am amestecat uleiul cu unt si usturoiul tocat, am prajit 1 minut la foc iute, apoi am adaugat rosiile pasate. Am lasat sa fierba aproximativ 20 minute pana a scazut apa si sosul s-a legat, am adaugat zaharul si am condimentat dupa gust, la final am adaugat bucuiocul tocat.
Am adaugat spaghetele fierte si scurse de apa, am amestecat.
Am servit cu cascaval ras deasupra.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu