duminică, 30 decembrie 2018

Prajitura Poseta Elenei Udrea

Am folosit;
Pentru blat
4 oua
4 linguri zahar
4 linguri faina
 1 lingura cacao

Pentru crema
2 galbenusuri
120g zahar
1 lingurita amidon
200ml lapte
200ml frisca batuta
100g ciocolata alba
100ml frisca lichida
vanilie
biscuiti umpluti cu jeleu

Pentru deasupra
Ciocolata alba si neagra
Frisca lichida

Pentru blat am batut ouale cu zahar, am adaugat faina si cacao. Am copt blatul si l-am taiat in 2.
Pentru crema am amestecat galbenusurile cu zahar, am adaugat amidon, laptele si am fiert pana s-a ingrosat putin. Separat am topit ciocoata cu frisca lichida. Am amestecat cele doua creme si am lasat la racit, apoi am adaugat frisca batuta.
Asamblare blat, crema, biscuiti, crema, blat, ciocolata topita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu