luni, 12 aprilie 2010

Tort Dobos



Al doilea tort pt ziua mea, cel pt acasa, cunoasteti cu totii povestea cu pantofarul :D. Un tort cam nereusit, dar bun. Un dobos putin altfel.
Reteta aici, incarcasat in blat negresa, glazura de cacao, decoratii frisca si pasta de zahar.



Sectiune:

4 comentarii:

  1. De ce zici ca nereusit????Este super si cred ca avea un gust......Divin!!!!
    La multi ani!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Judy, m-am grabit la decoratii, nu a iesit perfect, dar de bun e bun ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa imperfect cum il veyi tu,eu am inghitit in sec...cate yic eu ca urmeaya sa gatesc, cred ca ma fac cat CasaPoporului!

    RăspundețiȘtergere
  4. luni este ziua micutului meu si vreau sa fac tort cu blat negresa,am luat wafe de la cofetaria "naomi"de linga gara..o sa pun poze,sper ca imi v-a iesi grozav!!!Livia..m-am uitat la lucru pe panou dar nu scrie cit ulei trebuie la blat..!!!

    RăspundețiȘtergere