luni, 27 septembrie 2010

Tort Halba de bere


Blat negresa, crema caramel
Imbracat in pasta de zahar

11 comentarii:

  1. Frumos,frumos,frumos!!!Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce simpatic!!!Felicitari si o saptamina faina!xxx

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte fain l-ai realizat!!! Mi-ai facut pofta de o bere rece:-))))

    RăspundețiȘtergere
  4. ce simpatica e halba ta.........fain tortul, felicitari

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos acest tort. As vrea sa intreb cum ati facut sa stea toarta. Eu am facut o ceasca de cafea cu farfurie si nu am putut sa-i fac toarta, orice am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc, toarta am lipit-o cu apa si am sprijinit-o pe un castronel pana s-a uscat bine si s-a lipit de tort. Incearca s--o sprijini si tu pe ceva si s-o lasi asa pana se usuca.

    RăspundețiȘtergere