miercuri, 13 octombrie 2010

Muffins cu struguri


Foarte pufosi, rapizi si buni.

Ingredinete:
3 oua
100ml apa
150g unt topit
150g zahar
180g faina
5 g praf de copt
boabe de struguri

Am pus in robot ouale, apa si zaharul si le-am batut bine pana si-au dublat volumul. Am adaugat untul topit, apoi faina cernuta amestecata cu praful de copt. Am amestecat si a rezultat un aluat curgator.

Am pus cu lingura in tava unsa si tapetata. Deasupra am pus cateva boabe de struguri.


Am copt 20 minute in cuptorul preincalzit, pana s-au rumenit putin.
Sectiune calda:

3 comentarii:

  1. O briosa este a mea! Tre sa fie super combinatia! Te invit pe blogul meu sa ridici cateva premii! Puup si o seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bien arat si cred ca au iesit ff buni .....

    RăspundețiȘtergere