miercuri, 13 octombrie 2010
Muffins cu struguri
Foarte pufosi, rapizi si buni.
Ingredinete:
3 oua
100ml apa
150g unt topit
150g zahar
180g faina
5 g praf de copt
boabe de struguri
Am pus in robot ouale, apa si zaharul si le-am batut bine pana si-au dublat volumul. Am adaugat untul topit, apoi faina cernuta amestecata cu praful de copt. Am amestecat si a rezultat un aluat curgator.
Am pus cu lingura in tava unsa si tapetata. Deasupra am pus cateva boabe de struguri.
Am copt 20 minute in cuptorul preincalzit, pana s-au rumenit putin.
Sectiune calda:
Etichete:
Briose-Muffins
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Cred ca au fost deliciosi!
RăspundețiȘtergereO briosa este a mea! Tre sa fie super combinatia! Te invit pe blogul meu sa ridici cateva premii! Puup si o seara minunata!
RăspundețiȘtergerece bien arat si cred ca au iesit ff buni .....
RăspundețiȘtergere