Am folosit aceiasi reteta de aluat ca la Pogacelele cu branza, dar am schimbat umplutura.
Din 300g jumere proaspete, am facut o pasta pe care am condimenta-o cu sare si piper.
Am intins o foaie de aluat si am uns cu pasta de jumere, apoi am impachetat aluatul. Am repetat procedura de 3 ori. Intre timp am lasat aluatul cate 15-20 min la rece.
Am taiat cu o forma rotunda si am pus pogacelele pe hartie de copt. Le-am uns cu galbenus amestecat cu lapte si le-am copt 30-35 min.
marți, 21 decembrie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Parca le simt mirosul,numai vazandu-le..:),tare bune trebuie sa fie...mi-am tot propus si eu sa fac,dar nu am ajuns..:D
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite!
De mult nu am mai mancat...mama mea facea pe vremuri...sunt bune rau...
RăspundețiȘtergereioi, da'bune's astea...mor dupa ele...notat reteta, multumesc!
RăspundețiȘtergere