Am folosit:
Pt blat
5 albusuri
150g zahar
150g faina
60ml ulei
1/2 praf de copt
50g mac
Pt jeleu
500g capsuni
200g zahar
2 lingurite amidon
30ml apa
Pt crema
400g iaurt de capsuni
300ml frisca batuta
Pt blat am batut albusurile cu un praf de sare, am adaugat zaharul, uleiul si faina amestecata cu praful de copt. Am amestecat usor si am copt blatul intr-o tava de 30/25cm, la 180 grade timp de 20 minute.
Pt jeleu, am fiert capsunii cu zahar pana s-a legat ca un gem, am adaugat amidonul desfacut cu apa si am amestecat. Am turnat jeleul cald peste blat.
Pt crema am batut frisca si am amestecat-o cu iaurtul de capsuni.
vineri, 21 aprilie 2017
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu