duminică, 1 noiembrie 2009

Absenta motivata

Imi cer scuze celor care ma urmaresc pt ca in ultimile zile n-am postat nimic.
Am hotarat asta dupa ce mi-am dat seama in ce fel se folosesc cei de la Petitchef de blogul meu. Nu am cele mai stralucite retete, nici cel mai tare blog, dar sunt ale mele si am pus mult suflet si timp in asta. Imi place ceea ce fac si din cauza asta am vrut sa impartasesc mai departe experienta si retele mele, dar nu in felul asta. Eu doar m-am inscris la ei, fara sa postez nici o reteta.
Le-am trimis 2 mesaje, la unul am primit raspuns, acum astept pana maine. Sper sa se rezolve problema, sa-mi stearga blogul de pe siteul lor, apoi voi continua postarile doar pe blogul meu.

8 comentarii:

  1. Imi pare rau, Livia..,mi-am facut si eu cont acolo,dar n-am incarcat nicio reteta,nu mi se pare in regula sa-ti publice alte retete decat cele incarcate de tine pe site-ul lor...sper sa rezolvi situatia...ai dreptate e munca fiecareia dintre noi...chiar daca nu suntem profesionisti...facem cu drag,si asta necesita timp si rabdare..O saptamana frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Danna, nici mie nu mi se pare corect ceea ce fac si dupa ce-am vb cu ei prin mail, azi mi-am vazut inca o reteta in meniul lor.
    Daca pana maine nu-mi sterg blogul de acolo o sa le fac o reclama sooper, deja mi-am pregatit bannerul :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa speram ca se va rezolva problema ta...si vei fi din nou cu noi...mai ales ca ai niste retete grozave!
    Te pup si sa ai o saptamana implinitoare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut si eu problema asta. Solutia e in setarile tale. Ei nu fac decat sa iti preia feed-ul. Tu poti sa il restrictionezi. Mie imi luau toata postarea cu tot cu poze.M-am revoltat apoi mi-am dat seama ca de fapt eu le permit. In setari, la feed, am modificat si permit preluarea titlului si a maxim 250 de litere fara imagini. De atunci e ok. Cine vrea sa vada restul postarii trbuie sa intre pe blogul meu. Trebuie sa modifici: tablou de bord/setari/feed de site/ se permit feed-uri de bog pe scurt. Numai bine si sper ca am fost de ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult Cristi pt sfaturi, eu n-am stiut asta, la fel cum n-am stiut nic ce se va intampla cu blogul meu, dupa ce ma inscriu pe site-ul care fura retete!
    Acum ma pun sa modific, multumesc inca odata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult Tasha, o saptamana reusita si tie. Si eu imi doresc sa revin cat mai repede :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am incercat si eu aceasta modificare, voi vedea cum o sa fie.
    Am revenit si eu dintr-o vacanta mica si ma voi pune pe treaba.

    RăspundețiȘtergere
  8. E bine de facut modificarea asta (inca odata multumesc Bucatar maniac) sa nu mai avem surprize pe viitor.
    Bine ai revenit, abia astept sa vad ce mai pregatesti bun!

    RăspundețiȘtergere