marți, 27 octombrie 2009
Placinta rulata cu branza
O reteta simpla, dar foarte buna.
Ingrediente:
400g faina alba
1 lingurita sare
200g iaurt
10g drojdie uscata
branza telemea
Am facut un aluat, l-am lasat la dospit o ora. Am intins o foaie, am uns-o cu ulei si am pus desupra telemea rasa.
Am rulat si am dat-o la copt 30 minute, pana s-a rumenit.
Etichete:
Aluaturi sarate
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Hmmm, buna idee cu placinta cu branza. Poate fac si eu una zilele astea. Nu o s-o impachetez asa pentru ca baietii mei cam stramba din nas la "rulade", dar ii pacalesc ambaland altfel. :))
RăspundețiȘtergereTe pup cu drag, o saptamana faina !
Buna idee!si eu vreau sa fac miine!si incerc si sub forma de rulada!ai uns-o deasupra?
RăspundețiȘtergereSotului i-a placut mult, poate o sa va placa si voua.
RăspundețiȘtergereMariana n-am uns cu nimic desupra, ar fi mers cu ou, dar eu am intis aluatul pe masa unsa cu ulei si n-am mai uns si desupra. Tu faci cum crezi.
este fair play sa ma anunti cand scoti link-ul.....iti urez sanatate
RăspundețiȘtergereDaca te referi la link-ul de la bloguri favorite, am lasat doar blogurile active pe care le urmaresc. Imi cer scuze, dar nu-mi amintesc sa fi facut un schimb de linkuri.
RăspundețiȘtergere