marți, 27 octombrie 2009

Placinta rulata cu branza



O reteta simpla, dar foarte buna.

Ingrediente:
400g faina alba
1 lingurita sare
200g iaurt
10g drojdie uscata
branza telemea

Am facut un aluat, l-am lasat la dospit o ora. Am intins o foaie, am uns-o cu ulei si am pus desupra telemea rasa.



Am rulat si am dat-o la copt 30 minute, pana s-a rumenit.



5 comentarii:

  1. Hmmm, buna idee cu placinta cu branza. Poate fac si eu una zilele astea. Nu o s-o impachetez asa pentru ca baietii mei cam stramba din nas la "rulade", dar ii pacalesc ambaland altfel. :))
    Te pup cu drag, o saptamana faina !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna idee!si eu vreau sa fac miine!si incerc si sub forma de rulada!ai uns-o deasupra?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sotului i-a placut mult, poate o sa va placa si voua.
    Mariana n-am uns cu nimic desupra, ar fi mers cu ou, dar eu am intis aluatul pe masa unsa cu ulei si n-am mai uns si desupra. Tu faci cum crezi.

    RăspundețiȘtergere
  4. este fair play sa ma anunti cand scoti link-ul.....iti urez sanatate

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca te referi la link-ul de la bloguri favorite, am lasat doar blogurile active pe care le urmaresc. Imi cer scuze, dar nu-mi amintesc sa fi facut un schimb de linkuri.

    RăspundețiȘtergere