E o mancare dulce-aromata, o recomand celor carora le plac experientele culinare, mai altfel!
Ingrediente:
3 gutui taiate marunt
2 pulpe de pui intregi
50ml ulei
3 linguri zahar
2 linguri faina
2 cani apa
1 paharel vin alb
marar
sare dupa gust
Intr-o tigaie am pus uleiul la incins si am adaugat gutuile taiate cubulete. Le-am lasat cateva minute pana s-au inmuiat si s-au rumenit putin, apoi le-am scos pe o farfurie.
Separat am inabusit carnea cu putin ulei si apa. In uleiul ramas de la gutui, am pus zaharul pana s-a caramelizat, am adaugat faina si am stins cu apa si vin alb dulce.
Acum de abia am vazut gutuile la tine....Eu stiam numai varianta mea, asta cu caramelizatul e ceva nou pt. mine. Ii da gust extrem de caramelß Nu mi-ar place ca strica aroma de gutuie. Un sfirsir de saptamina bun Cami
RăspundețiȘtergereNoua ne-a placut, nu se simte foarte tare caramelul, tot aroma de gutuie predomina ;). La fel si tie un weekend superb!
RăspundețiȘtergerehmm, am doua gutui si abia astept sa le mananc :D... am fost asa prinsa cu tortul, cu stii tu cate am avut pe cap azi ca nici n-am apucat sa devorez macar una: D
RăspundețiȘtergereSa ma risc si sa incerc reteta recomandata de tine sau sa cumpar special gutui ca prea imi este interesanta?!?
gata...fug la nani :P