duminică, 11 octombrie 2009

Tort iepuras de ciocolata



Ingrediente pt blat (salam de biscuiti):
400g biscuiti simpli
150 ml lapte caldut
100g zahar pe care l-am dizolvat in lapte
visine din compot
esenta de rom
2 linguri cacao
eu am mai pus cateva bucati de blat ramase prin congelator, pe care le-am macinat in robot (asta e unul din secretele salamului de biscuiti din cofetarii, ei recicleaza resturi de prajituri, le macina si le pun in salam )



Am amestecat toate ingredientele



Apoi le-am pus pe tava si am incercat sa dau o forma de iepuras.



Crema:
o budinca de ciocolata
300ml lapte
3 linguri zahar
100g unt
Am facut o budinca, dupa instructiunile de pe plic si am adaugat in crema calda, untul. Am amestecat pana s-a topit, apoi am racit crema.



Am ornat iepurele cu crema de budinca si ciocolata alba topita.

3 comentarii:

  1. Hello Livia, iepurasul tau este foarte "dulce" si la propriu si la fugurat! Bravo si mult succes in continuare pentru tot ce faci! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, nu e foarte aratos, dar e foarte bun!

    RăspundețiȘtergere