Ingrediente:
Pt aluat:
4 galbenusuri
150g zahar100ml lapte
100ml ulei
aproximativ 250g faina(pt un aluat ca de chec)
1 plic praf de copt
Pt umplutura
500g branza dulce
150g zahar
2 oua
1 budinca de vanilie
Pt bezea
4 albusuri
100g zahar
Pt aluat am frecat galbenusurile cu zahar pana s-au albit, am adaugat uleiul cate putin, pana s-a incorporat tot, apoi laptele si faina amestecata cu praful de copt. Am pus in tava pe hartie de copt si am dat la cuptor 15 minute.
Pt umplutura am amestecat branza si celelalte ingrediente si le-am adaugat peste blat. Am lasat la cuptor inca 30 minute pana s-a rumenit putin.
Pt bezea am batut albusurile cu zahar si le-am pus peste umplutura de branza, am dat la cuptor inca 5 minute.
Cu bezea n-am facut niciodata. Interesanta combinatie! Sa papati cu spor! :))
RăspundețiȘtergereMultumim Miha, am papat-o de mult :D.
RăspundețiȘtergere