Ingrediente:
500 g faina integrala
20 g drojdie
1 lingurita zahar
1 lingurita sare
2 linguri faina alba
2 linguri ulei
300 ml apa calduta
Am amestecat drojdia cu faina alba si zaharul, am turnat putina apa calduta si am lasat la crescut 30 minute. Apoi am adaugat restul ingredientelor si am framantat un aluat moale si elastic.
L-am intins pe sufrafata unsa cu ulei si am taiat fasiute
Am luat fiecare bucata si am rulat-o , apoi le-am copt pana s-au rumenit.
Noi le mancam la micul dejun cu iaurt de casa.
super reteta ... imi place ... o sa fac si eu ...o zi buna
RăspundețiȘtergereUn mic premiu pentru blogul tau, Cristina.
RăspundețiȘtergereTunde ma bucur ca iti plac, incerca-le si n-o sa-ti para rau!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult Cristina pt ca te-ai gandit la mine, cu toate ca am mai primit acest premiu il iau si de la tine cu mare drag!
RăspundețiȘtergere