luni, 21 decembrie 2009

Pandispan cu visine


Foarte simplu si foarte bun.
Pt blat:
4 oua
150ml apa
150g zahar
3 linguri ulei
1 praf de copt
250g faina
2 linguri cacao
Am batut albusurile cu apa, apoi am adaugat zaharul. Separat galbenusurile le-am frecat cu ulei si le-am adaugat peste albusurile batute. Faina am cernut-o si am amestecat-o cu praful de copt, am adaugat-o la compozitia de oua.
Din aluatul rezultat am oprit 1/3 in care am pus cacaoa. Am pus aluatul in tava tapetata, intai blatul fara cacao, apoi cel maro, apoi am pus visine si am dat la cuptor.
Am pudrat prajitura cu zahar vanilat.

Un comentariu:

  1. felicitari pentru premiul "prajiturica flex"..as vrea si eu un tort de fructe ,cam cit e kg.?da-mi cva detalii..!!stau in lipovei !coryna-ericsson

    RăspundețiȘtergere