duminică, 20 decembrie 2009
Varzari
Ingrediente:
500g faina
1 cub drojdie 20g
250ml apa calduta
50ml ulei
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
Pt umplutura:
1 varza murata
1/2 lingurita piper
marar tocat(eu am folosit uscat)
ulei
Am amestecat drojdia cu putina apa calda, o lingurita zahar si o lingura faina si am lasat la dospit. Am adaugat restul ingredientelor si am framantat un aluat moale si elastic, pe care l-am lasat la crescut o ora.
Intre timp am tocat varza si am calit-o in putin ulei, pana s-a rumenit. Am adaugat piperul si mararul.
Am intins foi cu mana, am pus umplutura.
Am pliat si am presat capetele cu furculita.
Le-am copt pana s-au rumenit. Sunt foarte bune calde!
Etichete:
Aluaturi sarate
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Am incercat reteta cu varza murata Livia (o sa-ti arat si poze) doar ca am inlocuit faina alba cu faina integrala ;) Interesanta si merita incercata! De recomandat si ceva carnita la gratar pe langa :P
RăspundețiȘtergere