marți, 28 septembrie 2010

Cremwursti in aluat


Ingrediente:
600g faina
20 g drojdie
300ml lapte
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
1 ou
50ml ulei
cremwursti sau carnati subtiri (eu am avut virsli)


Pt aluat am facut o maia din drojdie, lapte caldut, zahar si putina faina, am lasat la dospit. Am adaugat restul de faina, sarea, oul si am framantat un aluat moale, pe care l-am impartit in 2.

Am intins una din foi pe care am uns-o cu ulei, apoi am rulat-o strans si am taiat in 8-10 bucati. La fel am procedat si cu cealalta foaie.
Am intins fiecare bucata, am crestat-o la un capat...apoi am rulat-o.
Am copt 30-35 minute pana s-au rumenit.

2 comentarii:

  1. Arata nemaipomenit de bine si ... n-am incercat reteta asta pana acum, dar am sa o fac in weekend sa o testez direct pe musafiri :-)) Ceva impresii personale? In cate minute s-au papat? :-)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte buni, pana si baietelul meu i-a mancat cu placere, n-au apucat sa se raceasca bine ca nu mai erau ;) Daca ii faci pt musafiri poti sa-i ungi cu putin ou desupra, vor fi mai aspectuosi! Pofta buna, sper sa va placa!

    RăspundețiȘtergere