miercuri, 16 februarie 2011
Placinta cu branza sarata
Ingrediente:
500g faina
300ml lapte caldut
20g drojdie
1/2 lingurita sare
300g branza sarata (telemea)
100g margarina
susan + ou pt deasupra
Am dizolvat drojdia in laptele caldut, am adaugat faina cernuta, sarea si am framantat un aluat moale si elastic pe care l-am impartit in 4 bucati.
Am luat primele 2 bucati de aluat si le-am intins cat am putut de subtire, ajutandu-ma de faina.
Am topit margarina la MW aproximativ 1 minut.
Am uns prima foaie cu 1/2 din margarina, am pus desupra a doua foaie, apoi branza si marar si am rulat cele 2 foi.
Am taiat bucati de 4-5 cm, pe care le-am pus in tava pe hartie de copt. La fel am procedat si cu celelalte 2 foi.
Am uns placintele cu ou batut si am presarat susan(putin prajit in tigaie fara ulei)
Le-am copt 40 min pana s-au rumenit.
Etichete:
Aluaturi sarate
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ce buna tre sa fi fost!
RăspundețiȘtergerearata foarte bine,voi incerca si eu maine,multumesc
RăspundețiȘtergeremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...ce as dori si eu macar o portie!!!!!suuuuper bine arata!felicitari!pupici!sii.....cat mai multeee reteteeeee....!!!!!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult, a fost foarte buna, mai ales caldaaaaa!
RăspundețiȘtergerevai ce bine arata si sectiune si intreaga,imi ploua-n gura,as manca-o asa calda pe toata n-ar apuca sa se raceasca :-))))))
RăspundețiȘtergereo nebunie,un fel de merdenele din vremea copilariei! superbe.
RăspundețiȘtergeremultumim de reteta,placinta este acum la cuptor,abia astept sa mananc,imi place orice inseamna branza sarata
RăspundețiȘtergere