O reteta foarte simpla si de efect:
Ingrediente:
1 aluat foietaj(eu am folosit reteta de aici)
1 cutie ananas rondele
1 ou pt uns deasupra
Am taiat fasii de aluat, iar pt procedeu las pozele sa vorbeasca...
Le-am copt 25 min pana s-au rumenit putin.
Sunt foarte bune, calde sau reci!
luni, 21 februarie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Cel mai bun ananas tot porcul ramane !
RăspundețiȘtergereBuna Livia, mereu me surprinzi cu tot ceea ce faci, insa trebuie sa recunosc faptul ca acum chiar m-ai terminat, imi place asa mult ananasul, sper ca iti pot fura reteta!
RăspundețiȘtergerePup
Cu mare placere Dana, ma bucur ca iti place!
RăspundețiȘtergereinteresanta ideea!
RăspundețiȘtergeredragalasa reteta,eu as fi pus mai mult foietaj
RăspundețiȘtergere