luni, 21 februarie 2011

Ananas in foietaj

O reteta foarte simpla si de efect:
Ingrediente:
1 aluat foietaj(eu am folosit reteta de aici)
1 cutie ananas rondele
1 ou pt uns deasupra

Am taiat fasii de aluat, iar pt procedeu las pozele sa vorbeasca...


Le-am copt 25 min pana s-au rumenit putin.

Sunt foarte bune, calde sau reci!

5 comentarii:

  1. Cel mai bun ananas tot porcul ramane !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Livia, mereu me surprinzi cu tot ceea ce faci, insa trebuie sa recunosc faptul ca acum chiar m-ai terminat, imi place asa mult ananasul, sper ca iti pot fura reteta!
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu mare placere Dana, ma bucur ca iti place!

    RăspundețiȘtergere
  4. dragalasa reteta,eu as fi pus mai mult foietaj

    RăspundețiȘtergere