Ingrediente:
Pt foi:
10 linguri lapte
10 linguri ulei
10 linguri zahar
1 ou
1 praf de copt
1 lingura cacao
600g faina
Pt crema:
150g zahar
1 lingura budinca de vanilie (sau amidon)
300g fructe (eu am pus piersici din compot si visine)
200ml frisca batuta
Pt foi am amestecat zaharul cu laptele si uleiul, apoi am adaugat oul, faina cernuta impreuna cu praful de copt si cacao. Am framantat un aluat moale, pe care l-am impartit in 4.
Am copt 4 foi pe dosul tavii.
Pt crema am pasat fructele, am adaugat zaharul si amidonul si am fiert pana s-a ingrosat putin, am lasat la racit si am amestecat cu frisca batuta.
Aceste foi le umplu cu diverse creme, de fructe, ciocolata sau vanilie.
vineri, 20 mai 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Arata tare delicioasa! folositi budinca? Eu am fost tare criticata la tortul de clatite, de o vizitatoare sau vizitator anonim ,caci nu vad cate chimicale contine si imi otravesc copii?... asta e acuma am acceptat ,revenind la prajiura Livia as manca toata tava, daca mai aveti chemati-ma si pe mine... pupici!
RăspundețiȘtergereAdela la prajitura asta am pus amidon, dar folosesc si praf de budinca uneori, oricum tot ce mancam contine chimicale...Din pacate asa sunt unii, buni numai de comentat si atat, nu baga rautatile in seama! Te pup!
RăspundețiȘtergere