sâmbătă, 7 mai 2011

Tort cu trandafiri mov2

Pentru o colega care maine implineste o frumoasa varsta!
Tortul contine blat vanilat, crema diplomat cu vanilie si diplomat de ciocolata cu bucatele de ciocolata. Decorat cu frisca si trandafiri din pasta de zahar.

La multi ani Crina sa ai parte de multa sanatate si fericire!

13 comentarii:

  1. Ai recunoscut modelul? Multumesc Mimi, meritul e si al tau!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos si ce finut!!!Combinatia de culori ii da o rafinatete...
    Te pup si weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos! Elegant, mie imi place foarte mult movul! pupici! Weekend placut!
    ps. apropo ce frisca folosesti la ornat pe mine ma da gata frisca mea?

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos! Va pup!

    *Adela folosesc smantana pt frisca, am incercat mai multe firme, tortul asta e facut cu Vian de la Kaufland.

    RăspundețiȘtergere
  5. Finut si foarte frumos!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. fRUMOS SI ELEGANT!

    Cum ai finisat deasupra asa perfect frisca?

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc!

    *Diana cu un cutit mai lung, inmuiat in apa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Livia,spune-mi te rog,cum pui trandafirii pe tortul imbracat in frisca,nu se topesc? pasta se topeste in contact cu frisca,cel putin asa stiam eu,deosebit de rafinat cu mov tortul,pupici si tu imbraci in unt tortul apoi pui pasta sau in frisca,Cakeni,de exemplu il imbraca in frisca si nu inteleg

    RăspundețiȘtergere
  9. Doinitza la mine nu s-au topit trandafirii, dar erau bine uscati inainte. Ideal ar fi sa-i pui pe tort inaintea servirii sau a predarii in cazul nostru. Daca stau mult timp in contact cu frica se inmoaie putin, dar nu se topesc.
    Torturile cu pasta le imbrac in unt, n-am incercat cu frisca si nici n-am curaj.

    RăspundețiȘtergere