Ingrediente:
4 oua
200g zahar
250ml frisca lichida
500g pepene galben curatat
Am batut ouale cu zahar aproximativ 10 min, pana si-au dublat volumul, am adaugat frisca lichida si am pus pe foc mic, amestecand continuu, pana s-a ingrosat putin compozitia, apoi am lasat la racit.
Am pus pepenele galben in robot si l-am maruntit, apoi am amestecat cele doua compozitii. Am dat la congelator.
sâmbătă, 10 septembrie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
cred ca e foarte aromata.de mult vreau sa incerc mousse-ul de pepene iar acum am trecut la wish list si inghetata ta.pupicei
RăspundețiȘtergereVaiiiiii Livia,stii ca asta-i inghetata mea preferata......Ma topesc vazand monitorul...
RăspundețiȘtergereTe pup cu drag!
Arata bine,imi place inghetata la nebunie.Pupici
RăspundețiȘtergereMersi frumos dragelor, intradevar e tare buna si aromata!
RăspundețiȘtergereCe bine arata! fantastic! Ma alatur Petronelei! O ador! Si înghetata si pe Ptronela :D
RăspundețiȘtergerePupic :*