O reteta care face parte din categoria "Dulciurile copilariei", foarte buna si simplu de facut!
Am folosit:
2 foi de napolitane (mici)
1 cana zahar
1 cana nuci tocate
1/2 margarina Unirea(asa era in reteta originala)
3 oua
Am caramelizat zaharul, apoi am adaugat nuca si am amestecat. Am taiat margarina cubulete si am adaugat-o la caramel, am lasat pe foc pana s-a topit margarina si s-a omogenizat compozitia.
Am batut ouale si le-am pus peste amestec. Am lasat sa dea cateva clocote si am luat de pe foc.
Am pus crema calda intre foi si am dat la rece.
vineri, 30 septembrie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
mmmm.... prajitura mea preferata!!!!!
RăspundețiȘtergereCand scap iar la foi de napolitane o fac sigur!
RăspundețiȘtergerePupici si o seara placuta!!!
Da da...mama mea o face des mai ales la craciun si ii spunem "foi lica"
RăspundețiȘtergerePupici
Minunata! Doamne, ca nu asteptam deloc sa se raceasca, o mancam calda ;-)))
RăspundețiȘtergereEste pe placul copilei mele.Te pup!
RăspundețiȘtergereDelicioase aceste napolitane.
RăspundețiȘtergerePup si seara frumoasa!
Deliciossssssss.
RăspundețiȘtergereAbuz de napolitane , de la 2 la 5 ani cu suspendare !
RăspundețiȘtergere