luni, 3 octombrie 2011

Musaca de cartofi

Ingrediente:
1kg cartofi
500g carne tocata
2 cepe
putin ulei
sare, piper
3 oua
200ml smantana
branza telemea sau cascaval

Am curatat cartofii si i-am fiert 10 minute in apa cu putina sare. I-am scos cu o paleta si i-am lasat la scurs. Jumatate din cartofi i-am pus intr-o tava jena unsa cu ulei.

Pana s-au fiert cartofii, am tocat ceapa, am pus-o la dinstuit intr-o tigaie cu ulei, am adaugat carnea tocata si am mai lasat pe foc cateva minute. Am condimentat.

Am pus carnea in tava, peste cartofi si am acoperit cu cealalta jumatate de cartofi fierti.
Separat am batut ouale, am adaugat smantana si branza telemea. Am turnat peste musaca.

Am dat la cuptor pana s-au rumenit.

3 comentarii:

  1. Mmmm tu esti o pedeapsa pentru mine...abia m-am ridicat de la masa,intru pe blogger si vad musacaua ta rumenita si invitanta...deci ce pot sa-ti spun,decat ca poftesc la musacaua ta.....
    Pupici si o seara minunata!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Yamy...cat de bine arata!!! Demential!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. *Petronela, te invit cu mare drag, pedepsita sunt si eu alaturi de tine ;)

    *Bianca multumesc!

    RăspundețiȘtergere