duminică, 30 octombrie 2011
Tocana de cartofi cu afumatura si smantana
Am folosit:
1 ceapa
putin ulei
2 morcovi
1 kg cartofi
afumatura
150g smantana
1 lingura faina
patrunjel verde
sare
piper
Am calit ceapa in putin ulei, am adaugat morcovul tocat, apoi bucatile de carne afumata si am lasat la dinstuit putin. Am adaugat cartofii taiati bucati si apa cat sa acopere cartofii, sare, piper dupa gust. Am lasat la fiert aproximativ 40 min pana s-a fiert carnea.
Separat am amestecat smanatana cu faina si am turnat-o peste cartofi, amestecand bine. Am stins focul si am adaugat patrunjelul tocat marunt.
O mancarica delicioasa, noi am servit-o cu Muraturi asortate, productie proprie.
Etichete:
Mancaruri diverse
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce bine arata,mi-ai facut pofta!!!
RăspundețiȘtergereTrebuie sa o incerc si eu!
O seara placuta!
MMMmmmmm cat de buna estee!!!!!
RăspundețiȘtergerecred ca e buna rau tocana aceasta.pupic
RăspundețiȘtergereEste pe gustul meu.Am servit.Te pup!
RăspundețiȘtergereChiar e foarte buna, multumesc mult pt vizita!
RăspundețiȘtergere