O idee pt masa de duminica!
Am folosit:
6 felii cotlet de porc
300g ciuperci
100ml vin alb
1 ceapa mica
2 catei de usturoi
ulei
2 linguri smantana sau sos de rosii
1 lingura faina
sare, piper
patrunjel verde
Am batut carnea cu ciocanul pt snitele, am sarat-o...
...si am prajit-o in ulei pe ambele parti, pana s-a rumenit usor. Am scos carnea pe o farfurie.
In uleiul ramas, am pus ceapa tocata marunt, usturoiul si ciupercile taiate feliute. Am lasat pana s-au dinstuit putin, apoi am adaugat vinul, carnea, sare si piper dupa gust. Am pus capac si am lasat 20 min pe foc mic pana s-au "pupat" toate aromele.
Separat am amestecat smantana cu faina si putina apa, am adaugat peste escalop si am fiert inca 2-3 minute. Am stins focul si am adaugat patrunjelul tocat.
Noi am servit cu pireu de cartofi, merge foarte bine si cu orez, macaroane sau chiar mamaliga.
duminică, 18 decembrie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
MMm ce bine arata
RăspundețiȘtergereMama ce bine arata! Ma servesc si eu!!! Pupicei!
RăspundețiȘtergereVa multumesc tare mult! Pupici!
RăspundețiȘtergereFoalte buuun!!!vin si eu la masaaa...pupici
RăspundețiȘtergereO bunatate de mancare aici.Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc! Si eu va pup cu drag!
RăspundețiȘtergereBuuuune ,iubesc tot ce-i cu ciuperci,asa ca desigur ...si escalopul....care-i cea mai buna leguma,nu-i asa ???Pupici si o seara placuta!!!
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite, cu sanatate, bucurii si impliniri!
RăspundețiȘtergereCraciun fericit cu multe bucurii alaturi de cei dragi!!
RăspundețiȘtergereCraciun Fericit, alaturi de cei dragi!
RăspundețiȘtergere