Am folosit:
Pt aluat:
200g untura
150ml lapte
1 ou
100g zahar
20g drojdie
550g faina
coaja rasa de lamaie
Pt umplutura
150g mac macinat
100ml lapte
100g zahar
30g gris
Pt aluat am amestecat toate ingredientele si am format un aluat pe care l-am lasat 30minute sa se odihneasca.
Pt umplutura am fiert macul cu lapte, gris si zahar cateva minute, apoi l-am lasat la racit.
Am impartit aluatul in 8 bucati, pe care le-am intins, pe rand, am taiat o foaie rotunda cu ajutorul unei farfurii, apoi foaia in 8 triunghiuri. Am pus umplutura si am rulat.
Am pus cornuletele pe hartie de copt si le-am dat la cuptor pt 10 minute pana s-au rumenit.
sâmbătă, 1 decembrie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Tare buna trebuie sa fie,arata super.Pup!
RăspundețiȘtergerece bine arata!
RăspundețiȘtergere