Ingrediente:
Pt chiftelute:
1kg carne tocata(vita+porc)
5 catei de usturoi
1 ceapa mica
2 oua
sare, piper dupa gust
2 felii paine inmuiate in lapte
2 linguri faina
ulei pt prajit
Pt sos:
500ml bulion
500ml zeama de supa
2 linguri ulei
3 catei de usturoi necuratati
2 foi dafin
2 linguri zahar
1 lingura otet
sare, piper
Chiftelutele le-am preparat ca aici, doar ca de data asta n-am pus cartofi. Le-am prajit in ulei bine incins, pana s-au rumenit.
Pt sos am calit putin cateii de usturoi intregi in ulei, apoi i-am scos si am adaugat bulionul, supa si celelalte ingrediente. Cand a inceput sa fiarba am adaugat chiftelutele si am fiert inca 10-15 min.
Noi am servit cu pireu de cartofi.
luni, 29 august 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Sa vezi ce pune sint pentru condimentat spaghetti, nu-ti mai trebuie alt sosulet... Noi tocmai am servit astazi piftelute in sos de rosii cu spaghetti... Bune si cu piure de cartofi, daca mai e si o bucatica de mamaliguta alaturi... Deh, amintiri din copilarie...
RăspundețiȘtergereMai ce bunatate...exact pe gustul meu cu otet si foi de dafin...ma faci sa visez si sa-mi imaginez gustul...caci nu-mi amintesc sa fi facut aici in Italia....bun,bun,bun si neaparat cu piure...
RăspundețiȘtergereTe pup si o saptamana frumoasa!!!
Una din mancarurile mele preferate!
RăspundețiȘtergereChiar a fost foarte bun, ma bucur ca si voua va place, pupici!
RăspundețiȘtergeresuper reteta!
RăspundețiȘtergereVreau si eu o portie, dar mare de tot sa fie! Yumy! Pupicei!
RăspundețiȘtergereMmm ce pofta miai facut...sigur sunt bune rau
RăspundețiȘtergereo reteta care are succes mereu,gustos
RăspundețiȘtergeresimt mrosul de aici
o zi foarte placuta