Simplu si rapid...
Am folosit:
6 foi de napolitane (mici)
200ml lapte
250g zahar
2 linguri faina(cu varf)
2 linguri cacao
200g margarina
200g nuci prajite si macinate
rom
Pt crema am amestecat laptele cu zahar, faina si margarina. Am pus pe foc mic, amestecand continuu, pana s-a ingrosat putin. Am adaugat nuca macinata si romul.
Am uns foile cu crema calduta.
Am dat la rece pana s-a intarit crema, apoi am taiat.
duminică, 4 martie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Delicioase......si eu mai fac si sunt f bune....Am tot urmarit blogul tau si mai ales evolutia ta in ornarea torturilor si am inceput si eu sa fac niste torturi .....deocamdata ornate cu niste coloranti lichizi primiti de la cineva din italia pt ca nu imi permit momentan sa'mi iau de la wilton....in aprilie fiica mea va implini un an si pana atunci vreau sa mai exersez sa'i fac un tort de'al tau.....Seara buna!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca pot sa te inspir! O seara frumoasa!
ȘtergereHmmm , imi place tare mult! Salvez reteta! Pupic!
RăspundețiȘtergereSigur ca da, voi posta si eu pe facebook cazul mamei tale. Multa sanatate!
RăspundețiȘtergereLa multi ani! O zi insorita plina de dragoste!!
RăspundețiȘtergereImi place cum arata! Sunt convinsa ca a fost delicioasa!
RăspundețiȘtergereCe bine arata! Napolitanele raman preferatele mele intotdeauna! :)
RăspundețiȘtergere