Am folosit:
500g carne tocata
2 cepe
2 catei de usturoi
2-3 linguri ulei
400g pasta de rosii
1 lingurita zahar
1 foaie de dafin
busuioc uscat
sare, piper
optional cateva ciuperci
400g spaghete
cascaval ras
Pt sos am taiat ceapa si am pus-o in ulei incins. Am lasat la dinstiut pana incepe sa se rumeneasca, am adaugat usturoiul, apoi carnea tocata. Am lasat pe foc mic, amestecand, pana ce carnea s-a rumenit usor si apa scade, aproximativ 20 minute. Am condimentat si am adaugat pasta de rosii, am mai lasat sa fiarba cateva minute.
Intre timp am fiart spaghetele in apa cu sare timp de 8 minute. Le-am scurs si le-am adaugat in sos.
Am servit cu cascaval ras deasupra.
luni, 16 mai 2016
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu